Het zou zomaar kunnen dat Selena Gomez binnenkort te zien is in de vierde Sex and the City film. Candace Bushnell, de auteur van Sex and the City heeft namelijk gezegd dat ze Selena Gomez perfect zou vinden als jonge Charlotte York.

Na het zien van foto’s van Selena Gomez bedacht de schrijfster van Sex and the City, Candace Bushnell, dat deze actrice perfect zou zijn in de rol van de jonge Charlotte York. Volgens de schrijfster hebben ze qua uiterlijk wel iets van elkaar weg en hebben allebei een good girl imago. Ik vraag me af hoe veel er van het brave imago van Selena over zou blijven als ze mee zou spelen in een Sex and the City film.

De schrijfster heeft naast de verhalen over de dames van Sex and the City als dertigers ook twee boeken over de jongere jaren van Carrie geschreven. Ze zegt zelf dat ze verwacht dat deze ook op het witte doek of als serie zullen verschijnen. Over eerdere geruchten dat Blake Lively de rol van Carrie Bradshaw in de vierde Sex and the City op zich neemt, liet Candace Bushnell niets los.