De film My Best Friend’s Wedding komt vanavond op tv. In deze romantische komedie gaat Michael, de beste vriend van Julianne trouwen vlak voordat zij 28 wordt. Dit terwijl ze ooit met hem heeft afgesproken dat ze met elkaar zouden trouwen als ze op hun 28e nog niemand hadden.

Julianne Potter (Julia Roberts) wordt gebeld door haar beste vriend Michael O’Neil, hij vertelt haar dat hij 2 weken voor haar 28e verjaardag zal trouwen met Kimberly Wallace (Cameron Diaz). Julianne en Michael hebben ooit afgesproken te trouwen als ze nog niemand hadden gevonden wanneer ze 28 werden. Ze wil niet dat hij met Kimberly trouwt omdat ze haar verkeerd voor hem vindt en beseft uiteindelijk dat dit eigenlijk is omdat ze zelf verliefd op Michael is. Daarom probeert ze op alle mogelijke manieren het huwelijk te voorkomen.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=S-c3o5TWSLM[/pro-player]

My Best Friend’s Wedding is vanavond, 6 juli, om 20:30 uur te zien op RTL5.