Vanavond is de gouden oude film 10 things I hate about you op televisie. Bianca (Larisa Oleynik), het populairste meisje van de school mag pas naar het schoolbal als haar grote zus Kat (Julia Stiles) dat ook doet. Helaas voor Bianca ligt Kat niet zo goed in de smaak bij de jongens.

Als er een nieuwe jongen Cameron (Joseph Gordon-Levitt) op school komt, worden hij en Bianca verliefd op elkaar. Hij wil haar graag meenemen naar het schoolbal, maar Bianca maar daar alleen heen als Kat ook gaat. Kat is nier erg sociaal en heeft zelf ook vrij weinig interesse in jongens, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat zij iemand zou hebben om mee naar het bal te gaan.

Tot Cameron bedenkt dat hij iemand moet omkopen om Kat mee te nemen, zodat Bianca met hem mee mag. Dit wordt Patrick (Heath Ledger), een jongen met een slechte reputatie. Kat valt inderdaad voor hem, maar tijdens het bal komt uit dat hij is omgekocht.

[pro-player width=’560′ height=’350′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=AWmjzCZr0Jw[/pro-player]
De film 10 things I hate about you is vanavond, 31 mei, om 20:30 uur op Net5 te zien.