Mary-Kate en Ashley Olsen gaan hun kledingmerk Elizabeth & James uitbereiden. De tweeling gaan brillen ontwerpen die aankomende zomer te koop zullen zijn.

De Olsen tweeling, bekend van film It Takes Two, gaan brillen ontwerpen voor hun merk Elizabeth & James. In deze brillenlijn komen 30 verschillende modellen met een naam die afgeleid is van een straat uit New York of Las Vegas.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de brillen ontworpen door Mary-Kate en Ashley? De collectie wordt rond de zomer verwacht bij de Amerikaanse opticiens. Het zal dus nog wel even duren totdat de brillen in Nederland te koop zijn, maar misschien kun je wel een Elizabeth & James bril scoren via internet. De prijsklasse zal ongeveer liggen tussen de 110 en 190 euro.

Het lijkt erop dat Mary-Kate en Ashley, die van oorsprong actrices zijn, hun carrière helemaal hebben toegewijd aan mode. Ze hebben een eigen kledingmerk genaamd Elizabeth & James die nu onder andere 2 zonnebrilcollecties bevat.

Ik ga het bijna jammer vinden dat ik geen brildrager ben, want ik heb hoge verwachtingen van ontwerptalenten van Mary-Kate en Ashley. Zit jij te wachten op een bril van de Olsen tweeling?

Foto via PRPhotos