De derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle is vanavond op tv en dat belooft weer veel goeds. Leuke opmerkingen, ruzies en opdrachten vliegen vanavond weer om je oren en dat komt mede doordat de meiden nu nog steeds niet gewend zijn aan het leven in de jungle.

In Echte Meisjes in de Jungle zien we vanavond hoe de meiden weer twee nieuwe opdrachten uitvoeren. Natuurlijk zijn dat geen simpele opdrachten, want voor die 5.000 euro moet wel wat gedaan worden. Om het geld binnen te sprokkelen moeten dames vanavond echt biologisch Surinaams voedsel eten. En laat Quintis onder biologisch voedsel nou net dode kikkers, hagedissen en nog 8 andere dieren verstaan! Hier zijn de dames niet blij mee, maar ze hebben weinig keuze. Want zonder het eten van het biologische Surinaamse voedsel, komt er geen geld in de pot.

Ook zien we vanavond hoe de meiden een barre tocht door de jungle maken om de luxeopdracht te winnen. Deze opdracht lijkt nog wel belangrijker dan het geld, want de groep die verliest moet in hangmatten slapen. En Quitnis heeft net de vogelspinnen van vorige week los gelaten in de jungle. Deze gedachte zorgt voor veel angst bij de dames!

Echte Meisjes in de Jungle is vanavond, 7 april, om 20.30 uur te zien op RTL5.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=7vHXV4Ue240[/pro-player]