Afgelopen donderdag mocht Kelly Osbourne de nieuwe collectie van Madonna’s kledingmerk Material Girl lanceren. Kelly Osbourne is tevens het nieuwe gezicht van het merk.

Stijlicoon in wording Kelly Osbourne is snel te zien bij de campagnes van Material Girl, want ze is het nieuwe gezicht van het merk. Material Girl is van Madonna en haar dochter Lourdes en zij vragen elke keer weer bekende celebrities om voor hun merk te poseren. Zo is Taylor Momsen, Jenny in de tv-serie Gossip Girl, ook het gezicht van Material Girl geweest.

Afgelopen donderdag toen Kelly Osbourne de nieuwe collectie van Material Girl lanceerde droeg ze een spijkerjasje met een leuke gebloemde rok en witte pumps met een plateauzool. Ik ben erg te spreken over haar stijl en ik vind het leuk dat Kelly niet zo mager is als de meeste modellen, ze hoeft van mij niet verder af te vallen.

Foto via PRphotos