De beelden waaruit duidelijk wordt of Lindsay Lohan de peperdure ketting heeft gestolen zijn uitgelekt. Dit maakt het proces dat tegen de actrice loopt nog moeilijker. Meidenblog heeft foto’s van de video.

De beveiligingsvideo van de juwelier waar Lindsay Lohan de ketting heeft gestolen is uitgelekt en het lijkt erop dat juwelier Kamofie & Co er ook nog aan heeft verdiend. Deze situatie zorgt ervoor dat de juwelier geen slachtofferrol meer heeft, maar overkomt als profiteur.

Lindsay Lohan is beschuldigd van het stelen van een ketting ter waarde van ruim 1800 euro. Tijdens afgelopen zitting is verteld dat de actrice of moet bekennen, hierdoor gaat ze naar de gevangenis met strafvermindering, of de beveiligingsvideo’s worden getoond. Aanstaande donderdag moet Lindsay voor de rechtbank haar keuze bekend maken.

Ik denk niet dat de rechtbank blij is met het uitlekken van de beelden, want het maakt het proces nog ingewikkelder. Kijk hier voor foto’s van de beveiligingsvideo.

Foto via PRPhotos