The Tourist is de ideale film voor meiden die van actie en van Johnny Depp houden. In deze spannende film wordt Johnny Depp gebruikt door niemand minder dan Angelina Jolie.

The Tourist gaat over de Amerikaanse toerist Frank Taylor (Johnny Depp) die Italië bezoekt om over zijn gebroken hart heen te komen. Elise (Angelina Jolie) gebruikt hem en laat iedereen denken dat hij haar man Alexander Pearce is. Alexander Pearce is een gezochte crimineel die in 14 landen geld gestolen heeft.

Doordat iedereen nu denkt dat Frank Taylor Alexander Pearce is, wordt hij achtervolgd en gezocht. Zijn leven loopt hierdoor groot gevaar. Overleeft de onschuldige toerist dit grote avontuur of zal hij het niet gaan halen?

Stiekem wil ik alleen al naar de film The Tourist omdat Johnny Depp erin speelt. The Tourist draait sinds gisteren in de bioscoop.

Trailer The Tourist

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=GrqpKEOF8uw&fmt=35[/pro-player]