Ieder meisje dat ervan droomt model te worden, heeft wel eens een fotoshoot met vriendinnen gedaan. Zo ook Roos uit Oh Oh Cherso, beter bekend als Little Princess. De foto’s van Roos zijn alleen een stuk pikanter dan de normale vriendinnen fotoshoots.

Dat er pikante foto’s van de meiden van Oh Oh Cherso zouden uitlekken, had ik wel verwacht. Maar eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat Roos het type was om zulke foto’s te maken. Persoonlijk snap ik niet waarom je zulke foto’s van jezelf laat maken. Dat je ze daarna ook nog op het internet zet, begrijp ik helemaal niet.

Waarschijnlijk zijn de foto’s gemaakt in augustus 2009. De foto’s staan niet op Meidenblog en ik vraag me af of hoelang het duurt voor de foto’s van het web gehaald worden.

Je kunt de naaktfoto’s van roos hier bekijken.

Er zijn nieuwe foto’s! Klik hier.