De film Tirza is de verfilming van de gelijknamige roman van Arnon Grunbergs. Het verhaal draait om de band tussen vader en dochter. De film is vijf keer genomineerd voor een Gouden Kalf, dus dat belooft wat!

Tirza gaat over Jorgen Hofmeester (Gijs Scholten van Aschat) die het niet meer ziet zitten. Hij is ontslagen en wordt lastig gevallen door zijn vrouw. Wanneer zijn lievelingsdochter Tirza (Sylvia Hoeks) met haar Marokkaanse vriend op vakantie gaat naar Namibië en niets meer van zich laat horen, wordt hij radeloos.

Jorgen reist Tirza achterna naar Namibië en begint daar zijn zoektocht. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij Kaisa, een meisje van negen dat haar lichaam aan hem aanbiedt. Samen komen ze tot een huiveringwekkende ontdekking.

Ik ben bij Tirza in het theater geweest en vond het een zeer goed stuk. Daarom ben ik erg benieuwd naar de film.

De film Tirza draait sinds gisteren in de bioscoop.

Trailer Tirza

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=DgijR7y27gE&fmt=35[/pro-player]