De genomineerden voor de MTV Europe Music Awards 2010 zijn bekend gemaakt. Wordt Lady Gaga opnieuw de grote winnares of zal zij verslagen worden door Katy Perry? Beiden sterren hebben vijf nominaties binnengehaald.

Eminem is met vier nominaties de mannelijke koploper van de MTV Europe Music Awards 2010. Het duet met Rihanna is genomineerd voor het beste nummer en de beste video. Daarnaast maakt hij ook nog kans op de titel beste mannelijke artiest en beste hiphop artiest.

Speciaal voor de Nederlandse en Belgische artiesten is er de beste Nederlandse/Belgische act. Voor deze award zijn er drie Nederlandse artiesten genomineerd, Caro Emerald, The Opposites en Waylon, maar ook twee Belgische acts, Stromae en The Van Jets.

Voor de MTV Europe Music Awards 2010 kan gestemd worden, dus je kunt er zelf voor zorgen dat jouw favoriet wint. Mij maakt het niet zo heel veel uit, al heb ik liever niet dat Lady Gaga wint. Ik geloof dat ik een beetje Lady Gaga moe aan het worden ben.

Zondag 7 november zal de show live te zien zijn op alle MTV kanalen om 21:00 uur. Ik ga absoluut kijken, al is het maar om te zien wat Lady Gaga nu weer uit de kast getrokken heeft. Kruip jij ook voor de buis of laat je het aan je voorbij gaan?