Victoria Beckham werd wereldbekend met de Spice Girls en kreeg in die tijd haar bijnaam van Posh Spice. Tegenwoordig heeft ze zich ontpopt tot een echt modepopje en heeft ze zelfs haar eigen kledinglijn. Met de volgende outfit kan jij net zo classy de deur uit gaan als deze voetbalvrouw.

Mede dankzij de miljoenen die haar man David bij elkaar voetbalt, kan Victoria shoppen tot ze erbij neer valt. De diva hoeft volgens mij niet op haar centjes te letten en is dan ook vaste klant bij de meeste dure modemerken. Ben jij nog niet gezegend met een vergelijkbare levensstijl? Dan zijn er genoeg betaalbare opties over waarmee je net kan doen alsof.

Om de paars geklede Victoria te kunnen evenaren, heb ik het rokje van A Wear uitgekozen dat iets minder dan 24 euro kost. Het lila vestje kun je krijgen bij Esprit voor de prijs van 39,95 euro, waaronder je het witte shirt van de H&M draagt die 9,95 euro kost. De paarse pumps zijn van Steve Madden en kosten iets minder dan 90 euro. De tas heeft een prijs van 24 euro en de zonnebril bedragt 18 euro en zijn allebei verkrijgbaar bij Accessorize.