Gossip Girl hunk Chace Crawford werd onlangs gestrikt voor een fotoshoot voor de Britse Esquire. Natuurlijk laat ik deze aangename foto’s van Chace Crawford niet zomaar aan jullie neus voorbij gaan!

Voor de foto’s voor het blad Esquire werd Chace Crawford gestyled in de rol van upper east sider. Zo zien we de acteur gekleed in streepjes, met een ietwat nerderig brilletje op en doet hij op een ander kiekje een wel heel opvallende move.

Daarnaast vertelt hij ook in Esquire dat Gossip Girl zijn kijk op mode heeft veranderd en dat de serie hem geholpen heeft in het creëren van een eigen stijl. Maar een stuk leuker voor ons is het interview met Chace dat ik tegen kwam in de Britse Cosmo.

Aan Cosmo vertelde Chace namelijk dat hij op vrouwen met humor en manieren valt en dat hij afknapt op dronken meiden. Daarnaast zei hij ook dat hij absoluut gelooft in liefde op het eerste gezicht en dat hij niet van one night stands houdt, maar eerst liever een vriendschap met een meisje opbouwt.

Oké, misschien zijn antwoorden iets te zoetsappig, maar dat neemt niet weg dat het een lekkertje blijft om naar te kijken!