Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda zijn terug met Sex and the City 2. En dat betekent een film die bol staat van de prachtige outfits, plezier en vriendschap. 

Sex and the City 2 gaat over wat er gebeurt nadat je het jawoord hebt gegeven. De 4 vriendinnen zijn inmiddels 2 jaar verder en zijn druk bezig met het moederschap, proberen jong te blijven en Carrie werkt aan de sparkle tussen haar en Big.

Eigenlijk is het leven van de dames een beetje ingedut en worden ze opgezogen door het moederschap en de huwelijksplicht. Daarom besluiten de vriendinnen af te reizen naar Adu Dhabi voor een glamoureuze vakantie. In de Adu Dhabi maken de dames heel wat mee en ontmoet Carrie haar ex-vriend Aiden.

Sex and the City 2 draait nu in de bioscoop.

Trailer Sex and the City 2

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38778″]