De film Date night gaat over Phil en Claire Foster, een getrouwd stel dat een ingedut leven lijdt. Maar tijdens hun avondje uit wordt hun rustige leventje totaal op zijn kop gezet.

Phil en Claire Foster (Steve Carell en Tina Fey) zijn getrouwd, hebben twee kinderen en wonen in New Jersey. Om onder de sleur van het gezinsleven uit te komen gaan de twee wekelijks samen uit. Maar ook dit uitje is een sleur, want ze doen altijd hetzelfde. Maar wanneer zij horen dat hun beste vrienden gaan scheiden, besluiten ze om eens een keer ergens anders naar toe te gaan.

Om hun huwelijk weer wat leven in te blazen, vindt Phil dat ze maar eens een bezoekje moeten brengen aan een trendy restaurant in Manhattan. Maar aangezien ze geen tafel hebben gereserveerd moeten ze erg lang wachten. Daarom nemen ze de plaats in van de Tripplehorns.

Achteraf gezien blijkt dat niet zo’n goede keuze. Want Phil en Claire worden tijdens het diner door twee mannen verzocht om mee te komen. De mannen zien de Fosters namelijk aan voor de Tripplehorns, een stel waarmee ze nog een appeltje te schillen hebben.

Date night is nu te zien in de bioscoop.

Trailer Date night

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38769″]