Onlangs werd de vierde counter van het make-up merk Bobbi Brown in Nederland geopend. Dit gebeurde in de Bijenkorf in Den Haag, waar de Haagse fans van het merk nu hun producten van Bobbi Brown kunnen halen.

De nieuwe Bobbi Brown afdeling in Den Haag, beschikt over alle collecties van het make-up merk. Zo vindt je er meerdere huidverzorgingsproducten, alles op het gebied van hun make-up en de 18 verschillende foundations die het merk zo beroemd hebben gemaakt.

Bij de Bobbi Brown counter kun je ook om advies vragen, er staan namelijk professionele make-up artiesten klaar om je een handje te helpen. Zij zoeken make-up en verzorgingsproducten voor je uit, die het beste bij jou type en huidskleur passen.

De Bobbi Brown afdeling is te vinden in de Bijenkorf in Den Haag, aan de Wagenstraat 32.