Er is weer een lijst van de best en slechts geklede celebrities. Zo is de Britse zangeres Cheryl Cole voor de tweede keer gekozen als best gekleed en Rihanna staat met haar aparte kledingkeuzes in beide categorieën.

Dat je een beroemdheid bent en veel geld verdient, is nog geen garantie voor een altijd geslaagde outfit. Onze celebrities kunnen ons soms jaloers maken met hun mooie kleding, maar op andere momenten slaan ze de plank compleet mis en kunnen we niets anders doen dan ze uitlachen. De Britse Glamour heeft de lijsten samengesteld en van de top 50 best geklede celebrities. Hieronder de top tien.

1. Cheryl Cole
2. Rihanna
3. Blake Lively
4. Leighton Meester
5. Alexa Chung
6. Dannii Minogue
7. Kate Moss
8. Victoria Beckham
9. Beyonce
10. Emma Watson

Dit zijn de tien slechts geklede celebrities
1. Katie Price
2. Lady Gaga
3. Ashley Greene
4. Rihanna
5. Cheryl Cole
6. Madonna
7. Amy Winehouse
8. Lindsay Lohan
9. Kristen Stewart
10. Britney Spears

En de top tien van slechts geklede koppels
1. Katie Price and Alex Reid
2. Victoria and David Beckham
3. Coleen and Wayne Rooney
4. Heidi and Spencer Pratt
5. Angelina Jolie and Brad Pitt
6. Katy Perry and Russell Brand
7. Katie and Tom Cruise
8. Britney Spears and Jason Trawick
9. Paris Hilton and Doug Reinhardt
10. Beyonce and Jay-Z

Opvallend is dat Rihanna zowel tot best als slechts geklede celebrity is gekozen, voor mij hoort ze thuis in de lijst van slechts geklede, want op de een of andere manier kiest ze altijd de verkeerde outfits.