In het volgende seizoen van ANTM (dus niet die nu op tv is te zien) krijgen de modellen in spé een erg moeilijke opdracht. Ze moesten namelijk in strakke jurken en hoge hakken eerst een trap aflopen en daarna over een erg gevaarlijke catwalk. Dit ging helaas deelneemster Alexandra niet zo goed af.

Dit seizoen is nog niet te zien op de Nederlandse tv, maar dit filmpje is zo grappig en zielig tegelijkertijd dat ik het jullie gewoon moest laten zien. Zoals je ziet valt Alexandra in het begin eerst van de trap. Maar ze laat zich er nooit door uit het veld slaan en zet haar poker face op.

Helaas, als ze weer probeert terug te keren van de catwalk gaat het weer fout. Door de enorme gong wordt ze van de catwalk af geslagen. Natuurlijk is dit heel zielig voor haar, maar als ik heel eerlijk ben vind ik het echt een onwijs grappig filmpje. Overigens werd Alexandra niet door deze ongelukkige foutjes weggestemd.