Victoria’s Secret zal bij de meeste van jullie bekend zijn als een lingerie merk, maar wisten jullie ook dat ze onlangs een parfumlijn hebben gelanceerd? De collectie heet Life is Pink en bestaat uit drie geurtjes.

Life is Pink – Wish Pink
Deze geur is een mix van vanille met pioenrozen. Wish Pink is speciaal ontwikkeld voor de echte meisjes meisje. Het meisje wat houdt van liefde en lipsticks en altijd in de belangstelling staat en altijd een reden heeft om liefelijke jurkjes te dragen.

Life is Pink – Live Pink
Passievrucht gecombineerd met frambozen, dat is waar dit luchtje naar ruikt. Live Pink is gemaakt voor de creatieve meisjes onder ons. Dit meisje is een denker, geïnspireerd door kunst en fotografie en heeft een grote liefde voor vintage kleding.

Life is Pink – Hope Pink
Een frisse mix van aardbeien met jasmijn. Hope Pink is voor de natuurlijke schoonheden onder ons. Het meisje wat zich het fijnst voel in een comfortabele broek met slippertjes eronder.

De geurtjes van Victoria’s Secret zijn alleen te koop op hun website.